Kisfilm szabályzat - Update 2019

Kisfilm szabályzat - Update 2019

A kisfilm szabályzata

1. A film minimális hossza 2, maximálisan 3 perc lehet. A 3 percet meghaladó filmeket lepontozzuk.
2. A kreativitás a lényeg. A videóban a következő témát kell a lehető legegyedibben bemutatnotok: Livin’ La Vida Mexicana.
3. A kisfilmben kötelező módon szerepelnie kell a következő elemeknek: piñata, luchador maszk, mariachi banda.
4. A film leadási határideje 2019. május 5. vasárnap, éjfél.
5. A filmek leadási módja: a www.youtube.com vagy hasonló honlapra lehet feltölteni, nyilvánossá téve a következő elnevezés szerint: Csapatnév - MMDSZ Diáknapok 2019. A videó linkjét a fent leírt határidőig be kell másolni a diaknapok.mmdsz.ro honlapra, a csapat szerkesztésben lesz erre adott mező.
6. Amennyiben kapcsoltok feliratot a videóhoz, a feliratnak illeszkednie kell a kisfilm történéseihez, VISZONT: a felirat opcionális, és nem kerül pontozásra.
7. Csapatonként minimum 15 tagnak szerepelnie kell a kisfilmben (báb- és rajzfilmfigurák megszemélyesítése a csapattagok által engedélyezett).
8. A szabályokhoz igazodó kisfilm leadása, a megadott határidőig, kötelező diáknapos próba minden csapat számára.8. A szabályokhoz igazodó kisfilm leadása, a megadott határidőig, kötelező diáknapos próba minden csapat számára.

PONTOZÁS:

A kisfilmeket a csapatkapitányok egymásnak pontozzák le, a 2017-es Diáknapokon bevezetett rendszer alapján, amelynek részleteit a Csapatkapitányok közös facebook-csoportjában fogjuk megosztani.